PÓTHAJ GARANCIA

100% CSERE ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT VÁLLALUNK!

Póthaj Garancia

-Garanciát vállalunk a póthaj eredetére és az ÁNTSZ által jóváhagyott fertőtlenítettségre.

-Garantáljuk, hogy a copfokban nincs fordult szálirányú hajszál, műhaj, állati szőr.


Az emberi haj egy különleges alapanyag mely érzékenyen reagálhat különböző vegyszerekre. Ebből kifolyólag ha a póthajon bárminemű vegyszeres beavatkozás történik (pl.: festés, szőkítés, dauerolás, tartós haj egyenesítés stb. …) melyet nem a NewyorkHair Academy Kft. szakemberei végeznek el, úgy a vásárló elveszíti jogát a garancia érvényesítésére.

-Ahogyan minden ember arca egyedi, úgy minden 100% emberi póthaj is éppoly egyedi. Az emberi haj copfok azonos körülmények között is másként reagálhatnak külső behatásokra.

-A nem általunk feldolgozott (tincsezett, tresszelt, hajhosszabbításhoz felhasznált) póthajakra a garancia nem érvényes.

-Mivel minden emberi copf specifikus, ezért a vásárló felelőssége eldönteni, hogy melyik póthaj termékünket választja, milyen póthaj felel meg az elvárásainak. Minden vevőnek lehetősége van megismerkedni a választott termékkel mielőtt azt megvásárolná.

-Amennyiben az esetlegesen felmerülő problémát 5 munkanapon belül nem jelzi felénk emailben és telefonon, úgy a garancia elvész.

-Póthajat cserélnünk illetve visszavásárolnunk higiéniai okokból csak használatlanul, eredeti sértetlen csomagolással és a számlát mellékelve lehetséges.